Pomoći drugima nikada nije bilo jednostavnije!

Najbrži način za doniranje novca u dobrotvorne svrhe

1.

Kliknite na logo Pomozi.ba ili SOS – Dječija sela BiH u Kviko aplikaciji

2.

Unesite iznos koji želite donirati

3.

Kliknite dugme “POTVRDI“ za instant realizaciju transakcije

4.

Novac je na računu odabrane organizacije u roku od nekoliko sekundi!

Zašto donirati novac organizaciji Pomozi.ba?

Udruženje Pomozi.ba je okuplja dobre ljude oko iste ideje – humanosti na djelu. Udruženje se bavi prikupljanjem materijalne pomoći, hrane, lijekova, obuće, odjeće i druge potrepštine za socijalno ugrožene porodice, te pružanjem pomoći izbjeglim, raseljenim i socijalno ugroženim osobama kroz psiho-socijalnu i humanitranu pomoć.

Kratkoročni cilj Udruženja je da pomogne svim socijalno ugroženim kategorijama stanovništva u Bosni i Hercegovini: povratnicima, sahmohranim majkama, porodicama bez stalnih primanja, siročadi, invalidima, bolesnicima i drugim ugroženim kategorijama, a dugoročni cilj je promjena stanja u kojem se nalazimo.

Zašto podržati SOS Dječija sela BiH?

Organizacija SOS Dječija sela BiH brine o djeci i mladima koji su ostali bez roditeljskog staranja, i pruža im šansu za sretno djetinjstvo i bolju budućnost. U SOS porodicama, sa braćom, sestrama i SOS roditeljima, djeca odrastaju u porodičnom okruženju uz roditeljsku ljubav. Jer svako dijete zaslužuje pripadati negdje, biti voljeno i sigurno. Pored brige o djeci bez roditeljskog staranja, kroz Program jačanja porodica pomažu i biološkim porodicama koje su u riziku od razdvajanja od djece, da ostanu na okupu.

Samo uz podršku dobrih ljudi, prijatelja, humanitarni rad SOS Dječijih sela BiH i očuvanje visokih standarda brige o djeci i mladima je moguć. Zato donirajte i pokažite da vam je stalo do onih kojima je pomoć najpotrebnija! I sa malim iznosom donacija, možete učiniti mnogo!”

Još uvijek niste KVIKO korisnik?

Popunite obrazac kako biste bili u mogućnosti donirati novac putem Kviko aplikacije. Kolege će vas kontaktirati kako bi vas uputili u proces registracije!

Često postavljena pitanja

KVIKO doniraj je nova funkcionalnost KVIKO mobilne aplikacije koja korisnicima omogućava da u bilo koje vrijeme i bez bilo kakvih naknada uplate svoj novac u humanitarne svrhe.

Za slanje donacije putem KVIKO aplikacije ne popunjavate uplatnicu, niti vam je potreban broj računa primaoca, dovoljno je da na glavnom ekranu odaberete ponuđenu opciju DONIRAJ i organizaciju kojoj želite donirati novac te da upišete iznos novca koji želite donirati. Nakon što potvrdite transackiju, novac koji ste poslali odmah je na računu humanitarne organizacije

Ne, KVIKO doniraj je jedna u nizu mogućnosti koje nudi aplikacija KVIKO. Ukoliko ste već korisnik usluge, dovoljno je da ažurirate postojeću aplikaciju i na glavnom ekranu imat ćete mogućnost da odaberete novu opciju “doniraj Pomozi.ba”.

Slanje donacija putem KVIKO aplikacije, kao i sve ostale KVIKO funkcionalnsti moguće je koristiti bez bilo kakvog vremenskog ograničenja – 24 sata, 7 dana u sedmici. 

Slanje novca putem opcije KVIKO doniraj u potpunosti je sigurno. 

Doniranim novcem slobodno raspolaže humanitarna organizacija kojoj ste uplatili Vas novac. Ukoliko ste naveli svrhu uplate, novac će biti usmjeren na aktivnosti organizacije po Vašoj želji, u suprotnom organizacija će sredstva koristiti za potrebe ostalih humanitarnih projekata prema vlastitoj procjeni.

KVIKO uslugu mogu ugovoriti svi klijenti Union, BBI ili ASA Banke. Po ugovaranju usluge u nekoj od banaka, aplikaciju preuzimate sa Google Play ili App Store. Da biste uspješno završili process registracije, potrebno je da u aplikaciju upišete svoj broj telefona i aktivacijski kod koji ćete dobiti putem SMS poruke. Time je proces registracije uspješno završen i bit će Vam omogućeno korištenje svih KVIKO funkcionalnosti – potpuno besplatno.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share