Pomaganje drugima nikada
nije bilo jednostavnije!

Najbrži način za doniranje novca u dobrotvorne svrhe

1.

Kliknite na logo Pomozi.ba u Kviko aplikaciji

2.

Unesite iznos koji želiti donirati

3.

Kliknite dugme “POTVRDI“ za instant realizaciju transakcije

4.

Novac je na računu Pomozi.ba u roku od nekoliko sekundi!

Zašto donirati novac organizaciji Pomozi.ba?

Udruženje Pomozi.ba je okuplja dobre ljude oko iste ideje – humanosti na djelu. Udruženje se bavi prikupljanjem materijalne pomoći, hrane, lijekova, obuće, odjeće i druge potrepštine za socijalno ugrožene porodice, te pružanjem pomoći izbjeglim, raseljenim i socijalno ugroženim osobama kroz psiho-socijalnu i humanitranu pomoć.

Kratkoročni cilj Udruženja je da pomogne svim socijalno ugroženim kategorijama stanovništva u Bosni i Hercegovini: povratnicima, sahmohranim majkama, porodicama bez stalnih primanja, siročadi, invalidima, bolesnicima i drugim ugroženim kategorijama, a dugoročni cilj je promjena stanja u kojem se nalazimo.

Još uvijek niste KVIKO korisnik?

Popunite obrazac kako biste bili u mogućnosti donirati novac putem Kviko aplikacije. Kolege će vas kontaktirati kako bi vas uputili u proces registracije!

Često postavljena pitanja

KVIKO doniraj je nova funkcionalnost KVIKO mobilne aplikacije koja korisnicima omogućava da u bilo koje vrijeme i bez bilo kakvih naknada uplate svoj novac u humanitarne svrhe.

Za slanje donacije putem KVIKO aplikacije ne popunjavate uplatnicu, niti vam je potreban broj računa primaoca, dovoljno je da na glavnom ekranu odaberete ponuđenu opciju DONIRAJ (POMOZI.BA) i upišete iznos novca koji želite donirati. Nakon što potvrdite transackiju, novac koji ste poslali odmah je na računu humanitarne organizacije.

Ne, KVIKO doniraj je jedna u nizu mogućnosti koje nudi aplikacija KVIKO. Ukoliko ste već korisnik usluge, dovoljno je da ažurirate postojeću aplikaciju i na glavnom ekranu imat ćete mogućnost da odaberete novu opciju “doniraj Pomozi.ba”.

Slanje donacija putem KVIKO aplikacije, kao i sve ostale KVIKO funkcionalnsti moguće je koristiti bez bilo kakvog vremenskog ograničenja – 24 sata, 7 dana u sedmici. 

Slanje novca putem opcije KVIKO doniraj u potpunosti je sigurno. 

Doniranim novcem slobodno raspolaže humanitarna organizacija kojoj ste uplatili Vas novac. Ukoliko ste naveli svrhu uplate, novac će biti usmjeren na aktivnosti organizacije po Vašoj želji, u suprotnom organizacija će sredstva koristiti za potrebe ostalih humanitarnih projekata prema vlastitoj procjeni.

KVIKO uslugu mogu ugovoriti svi klijenti Union, BBI ili ASA Banke. Po ugovaranju usluge u nekoj od banaka, aplikaciju preuzimate sa Google Play ili App Store. Da biste uspješno završili process registracije, potrebno je da u aplikaciju upišete svoj broj telefona i aktivacijski kod koji ćete dobiti putem SMS poruke. Time je proces registracije uspješno završen i bit će Vam omogućeno korištenje svih KVIKO funkcionalnosti – potpuno besplatno.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share